2024 yılı akademik analiz fiyat listesi belirlendi. Fiyat listelerine sitemizin ANALİZLER başlığından ulaşabilirsiniz. Bütün akademik çalışmalarınızda başarılar dileriz...

Kimyasal Analiz Laboratuvarı;
Günümüz dünyasının en büyük problemlerinden olan hızlı nüfuz artışı ve üretimin azalması sorunları, insanların kaliteli gıdalara ulaşmasını oldukça zorlaştırmaktadır. Gelişen teknoloji ve tüketicilerin bilinçlenmesi ürün kalitesinin iyileştirilmesinin önemini arttırmıştır. Bu nedenle gıda güvenliğinin ve kalite kontrolünün sağlanması tüketici ve toplum sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.
Bu kapsamda; Analiz Laboratuvarında gıda maddeleri ile gıdaların üretiminde kullanılan maddelerin ve kullanma suyu numunelerinin ithalat, ihracat, özel istek ve denetim kapsamında talep edilen analizler yapılmaktadır.
Laboratuvarımızda gıdaların temel bileşen analizlerinin yanı sıra gıda maddelerinin işlenmesi ve depolanması sırasında yapılarında meydana gelen değişimler ile taklit ve tağşişe yönelik çeşitli analizler rutin olarak yapılmaktadır. Her türlü et ve et mamulleri, un ve unlu mamuller, süt ve süt ürünleri, şeker ve şekerli gıdaların; ulusal ve uluslararası geçerliliği olan metotlarla TSE standartları ve Gıda Maddeleri Tüzüğüne göre analizleri yapılmakta ve mevzuata uygunluğu kontrol edilip değerlendirilmektedir.
Günümüz dünyasının en büyük problemlerinden olan hızlı nüfuz artışı ve üretimin azalması sorunları, insanların kaliteli gıdalara ulaşmasını oldukça zorlaştırmaktadır. Gelişen teknoloji ve tüketicilerin bilinçlenmesi ürün kalitesinin iyileştirilmesinin önemini arttırmıştır. Bu nedenle gıda güvenliğinin ve kalite kontrolünün sağlanması tüketici ve toplum sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır.
Bu kapsamda; Analiz Laboratuvarında gıda maddeleri ile gıdaların üretiminde kullanılan maddelerin ve kullanma suyu numunelerinin ithalat, ihracat, özel istek ve denetim kapsamında talep edilen analizler yapılmaktadır.
Laboratuvarımızda gıdaların temel bileşen analizlerinin yanı sıra gıda maddelerinin işlenmesi ve depolanması sırasında yapılarında meydana gelen değişimler ile taklit ve tağşişe yönelik çeşitli analizler rutin olarak yapılmaktadır. Her türlü et ve et mamulleri, un ve unlu mamuller, süt ve süt ürünleri, şeker ve şekerli gıdaların; ulusal ve uluslararası geçerliliği olan metotlarla TSE standartları ve Gıda Maddeleri Tüzüğüne göre analizleri yapılmakta ve mevzuata uygunluğu kontrol edilip değerlendirilmektedir.
Bu Sayfayı Paylaş:
Etkinlik girişi yapılmamıştır.
Tümünü GörSite Haritası
- HAKKIMIZDA
- ADAY ÖĞRENCİ
- ULUSLARARASI İLİŞKİLER
-
AKADEMİK
- Fakülteler
- Meslek Yüksekokulu
- Lisansüstü Eğitim Enstitüsü
- Yabancı Diller Yüksekokulu
- Akademik Takvim
- Akademisyen El Kitabı
- MERKEZLER
- INTERNATIONAL WEEK
🍪 Çerez Politikası
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için amaçlarla sınırlı ve gizliliğe uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylı bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.